Cover Image
Oversettelsen av ISQM 1 og ISQM 2 er vedtatt
6 July, 2022

Oversettelsen av de nye internasjonale standardene for kvalitetsstyring ISQM 1 og ISQM 2 er nå vedtatt av revisjonskomiteen. Innføring av kvalitetsmål og kvalitetsrisikoer for revisorvirksomheten, regler for oppdragskontroll og styrket overvåkning og utbedring av kvalitetsstyringen er de største endringene. 


Read moreCover Image
Nytt verktøy for KYC - AML
27 May, 2022

Det å etterleve hvitvaskingsreglementet kan være utfordrende da mange ikke innehar de nødvendige verktøyene for å gjennomføre smertefritt. Vi mener at det er unødvendig at dette skal være så tungvint og har derfor utviklet en rekke verktøy for å gjøre dette enklere for både regnskapsfører, revisor og mottaker. 


Read moreCover Image
Fordømmer angrepet mot Ukraina - Nye sanksjonslister
7 March, 2022

Revisorforeningen har gått ut med at norske revisorer fordømmer Russlands angrep mot Ukraina og med dette støtter sanksjonene mot Russland og deres økonomiske interesser. Digital Revisor støtter også dette på det sterkeste.


Read moreCover Image
Risikoen for alvorlige cyberoperasjoner er høy
14 February, 2022

Spesielt for virksomheter innen utenriks-, forsvars-, og sikkerhetspolitikk er risikoen for alvorlige cyberangrep høy. Dette uttaler Norsk Sikkerhetsmyndighet i sin nye rapport. 


Read moreCover Image
Office online i Jointly Office
1 December, 2021

Viste du at det gjennom alle våre abonnementer inkluderer tilgang til Office online?


Read moreCover Image
Signatur på tvers av landegrensene!
9 November, 2021

Dagens standard for norsk signatur lener seg i stor grad på BankID. I situasjoner ved behov for signaturer på tvers av landegrensene funger dette svært dårlig da mottaker ikke har tilgang til denne form for identifikasjon. 


Read more